Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Side by Side Diff: _locales/et/store.description

Issue 29343035: Noissue - Updated locales from Crowdin (Closed)
Patch Set: Updated tranlsations Created May 27, 2016, 4:22 p.m.
Left:
Right:
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View unified diff | Download patch
« no previous file with comments | « _locales/et/messages.json ('k') | _locales/fa/messages.json » ('j') | no next file with comments »
Toggle Intra-line Diffs ('i') | Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
OLDNEW
1 Adblock Plus blokeerib kõik tüütud reklaamid, samas võimaldab tagasihoidlike rek laamide vaikimisi näitamist (seadistatav). 1 {
2 2 "store.description": {
3 Nautige veebis surfamist ilma pealetükkivate reklaamideta, mis teie ekraane risu stavad! Adblock Plus blokeerib järgneva: 3 "message": "Adblock Plus blokeerib kõik tüütud reklaamid, samas võimaldab ta gasihoidlike reklaamide vaikimisi näitamist (seadistatav). \n\nNautige veebis su rfamist ilma pealetükkivate reklaamideta, mis teie ekraane risustavad! Adblock P lus blokeerib järgneva: \n\n· Bännerid \n· YouTube videoreklaamid \n· Facebook r eklaamid\n· Hüpikaknad \n· Paljud teised pealetükkivad reklaamid \n\nAdblock Plu s on populaarseim veebibrauseri laiendus, milel on miljoneid kasutajaid üle maai lma. See on avatud lähtekoodiga projekt, milles löövad kaasa sajad vabatahtlikud .\n\nTähelepanu : Paigaldusel küsitakse luba selleks, et Adblock Plus võiks tutv uda teie sirvimisajalooga. See on standardküsimus lisa paigaldamisel, mei ei kog u EALESKI mingisugust infot teie käikude kohta! \n\nHiljuti hakkas Adblock Plus kogukond propageerima vastuvõetavate reklaamide propageerimisega. Kui lubate mõn e väikese staatilise reklaami näitamist, toetate sellega veebilehti, kes sõltuva d tagasihoidlikest reklaamidest. Nimetatud funktsiooni on võimalik väljalülitada . Täpsem info aadressilt: http://adblockplus.org/en/acceptable-ads.\n\n********* ** \nVäljalaskeinfo ja muudatuste ajalugu leitav: http://adblockplus.org/release s/ \n\nProbleemid? Proovige Chrome taakäivitamist ja / või Adblock Plus valikute s \"Uuenda kohe\" vajutamist. \n\nLeidsite vea? Mõnest veast oleme juba teadliku d: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Kui leidsite veel mõne või vaj ate abi, külastage foorumit: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10. \ n\n************* \nOlete seiklushimuline? Proovige arendaja väljalaset, et nauti da alati uusimaid Chrome Adblock Plus funktsioone: http://adblockplus.org/en/dev elopment-builds (eraldi uuendused, eraldi seadistused).\n"
4 4 }
5 · Bännerid 5 }
6 · YouTube videoreklaamid
7 · Facebook reklaamid
8 · Hüpikaknad
9 · Paljud teised pealetükkivad reklaamid
10
11 Adblock Plus on populaarseim veebibrauseri laiendus, milel on miljoneid kasutaja id üle maailma. See on avatud lähtekoodiga projekt, milles löövad kaasa sajad va batahtlikud.
12
13 Tähelepanu : Paigaldusel küsitakse luba selleks, et Adblock Plus võiks tutvuda t eie sirvimisajalooga. See on standardküsimus lisa paigaldamisel, mei ei kogu EAL ESKI mingisugust infot teie käikude kohta!
14
15 Hiljuti hakkas Adblock Plus kogukond propageerima vastuvõetavate reklaamide prop ageerimisega. Kui lubate mõne väikese staatilise reklaami näitamist, toetate sel lega veebilehti, kes sõltuvad tagasihoidlikest reklaamidest. Nimetatud funktsioo ni on võimalik väljalülitada. Täpsem info aadressilt: http://adblockplus.org/en/ acceptable-ads.
16
17 ***********
18 Väljalaskeinfo ja muudatuste ajalugu leitav: http://adblockplus.org/releases/
19
20 Probleemid? Proovige Chrome taakäivitamist ja / või Adblock Plus valikutes "Uuen da kohe" vajutamist.
21
22 Leidsite vea? Mõnest veast oleme juba teadlikud: http://adblockplus.org/en/known -issues-chrome. Kui leidsite veel mõne või vajate abi, külastage foorumit: https ://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
23
24 *************
25 Olete seiklushimuline? Proovige arendaja väljalaset, et nautida alati uusimaid C hrome Adblock Plus funktsioone: http://adblockplus.org/en/development-builds (er aldi uuendused, eraldi seadistused).
OLDNEW
« no previous file with comments | « _locales/et/messages.json ('k') | _locales/fa/messages.json » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld