Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Side by Side Diff: _locales/hu/store.description

Issue 29343035: Noissue - Updated locales from Crowdin (Closed)
Patch Set: Updated tranlsations Created May 27, 2016, 4:22 p.m.
Left:
Right:
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View unified diff | Download patch
« no previous file with comments | « _locales/hu/messages.json ('k') | _locales/id/messages.json » ('j') | no next file with comments »
Toggle Intra-line Diffs ('i') | Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
OLDNEW
1 Az Adblock Plus kiszűri a bosszantó hirdetéseket és támogatja a weboldalakat a n em tolakodó reklámok alapértelmezett engedélyezésével (kikapcsolható). 1 {
2 2 "store.description": {
3 Élvezze a webet háborítatlanul a bosszantó reklámok eltüntetésével! Az Adblock P lus Google Chrome-hoz kiszűri az alábbiakat: 3 "message": "Az Adblock Plus kiszűri a bosszantó hirdetéseket és támogatja a weboldalakat a nem tolakodó reklámok alapértelmezett engedélyezésével (kikapcsol ható).\n\nÉlvezze a webet háborítatlanul a bosszantó reklámok eltüntetésével! Az Adblock Plus Google Chrome-hoz kiszűri az alábbiakat:\n\n- Bannerek\n- YouTube videó reklámok\n- Facebook hirdetések\n- Felugró ablakok\n- Minden más tolakodó hirdetés\n\nAz Adblock Plus a világ legnépszerűbb böngésző bővítménye, felhaszná lók milliói használják világszerte. Ez egy közösség által fejlesztett, nyílt for ráskódú projekt, önkéntesek százai vesznek részt az Adblock Plus fejlesztésében, hogy automatikusan eltüntessék a bosszantó hirdetéseket.\n\nMegjegyzés: az Adbl ock Plus Chrome-hoz telepítésekor a böngésző figyelmezteti, hogy az Adblock Plus hozzáférhet az Ön adataihoz az összes webhelyen, a lapokhoz és a böngészési tev ékenységeihez. Ez egy szabványos üzenet, viszont mi nem gyűjtünk semmilyen infor mációt a felhasználóról!\n\nNemrég az Adblock Plus közösség bevezette az Elfogad ható hirdetések kezdeményezést. Kisebb, nem látványos hirdetésekkel támogatja az adott weboldalt, amely a hirdetési bevételekre építi az üzleti modelljét, viszo nt azt nem tolakodó módon teszi. Ezt a funkciót bármikor kikapcsolhatja, látogas son el a http://adblockplus.org/hu/acceptable-ads oldalra további információkért .\n\n***********\nMegjelenési információk és a verzió előzmények itt találhatóak : http://adblockplus.org/releases/\n\nGond van a bővítménnyel? Indítsa újra a Ch rome-ot, és/vagy kattintson a Frissítés most hivatkozásra az Adblock Plus beállí tásaiban.\n\nHibát talált? Néhány hibáról már tudunk: http://adblockplus.org/en/ known-issues-chrome. Ha talált egy újat, akkor kérem látogasson el a fórumunkba: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.\n\n*************\nKalandra gyik? Próbálja ki a fejlesztői változatot, hogy mindig a naprakész legyen az Adb lock Plus Chrome új funkcióit illetően:\nhttp://adblockplus.org/en/development-b uilds (külön frissül, külön beállításokkal rendelkezik).\n"
4 4 }
5 - Bannerek 5 }
6 - YouTube videó reklámok
7 - Facebook hirdetések
8 - Felugró ablakok
9 - Minden más tolakodó hirdetés
10
11 Az Adblock Plus a világ legnépszerűbb böngésző bővítménye, felhasználók milliói használják világszerte. Ez egy közösség által fejlesztett, nyílt forráskódú proj ekt, önkéntesek százai vesznek részt az Adblock Plus fejlesztésében, hogy automa tikusan eltüntessék a bosszantó hirdetéseket.
12
13 Megjegyzés: az Adblock Plus Chrome-hoz telepítésekor a böngésző figyelmezteti, h ogy az Adblock Plus hozzáférhet az Ön adataihoz az összes webhelyen, a lapokhoz és a böngészési tevékenységeihez. Ez egy szabványos üzenet, viszont mi nem gyűjt ünk semmilyen információt a felhasználóról!
14
15 Nemrég az Adblock Plus közösség bevezette az Elfogadható hirdetések kezdeményezé st. Kisebb, nem látványos hirdetésekkel támogatja az adott weboldalt, amely a hi rdetési bevételekre építi az üzleti modelljét, viszont azt nem tolakodó módon te szi. Ezt a funkciót bármikor kikapcsolhatja, látogasson el a http://adblockplus. org/hu/acceptable-ads oldalra további információkért.
16
17 ***********
18 Megjelenési információk és a verzió előzmények itt találhatóak: http://adblockpl us.org/releases/
19
20 Gond van a bővítménnyel? Indítsa újra a Chrome-ot, és/vagy kattintson a Frissíté s most hivatkozásra az Adblock Plus beállításaiban.
21
22 Hibát talált? Néhány hibáról már tudunk: http://adblockplus.org/en/known-issues- chrome. Ha talált egy újat, akkor kérem látogasson el a fórumunkba: https://adbl ockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
23
24 *************
25 Kalandra vágyik? Próbálja ki a fejlesztői változatot, hogy mindig a naprakész le gyen az Adblock Plus Chrome új funkcióit illetően:
26 http://adblockplus.org/en/development-builds (külön frissül, külön beállításokka l rendelkezik).
OLDNEW
« no previous file with comments | « _locales/hu/messages.json ('k') | _locales/id/messages.json » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld