Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Side by Side Diff: _locales/sk/store.description

Issue 29343035: Noissue - Updated locales from Crowdin (Closed)
Patch Set: Updated tranlsations Created May 27, 2016, 4:22 p.m.
Left:
Right:
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View unified diff | Download patch
« no previous file with comments | « _locales/sk/messages.json ('k') | _locales/sl/messages.json » ('j') | no next file with comments »
Toggle Intra-line Diffs ('i') | Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
OLDNEW
1 Adblock Plus blokuje všetke obťažujúce reklamy a podporuje stránky neblokovaním neobťažujúcich reklám (konfigurovateľné). 1 {
2 2 "store.description": {
3 Užite si web stránky bez reklám, ktoré prekrývajú celú obrazovku! Adblock Plus p re Google Chrome blokuje: 3 "message": "Adblock Plus blokuje všetke obťažujúce reklamy a podporuje strán ky neblokovaním neobťažujúcich reklám (konfigurovateľné).\n\nUžite si web stránk y bez reklám, ktoré prekrývajú celú obrazovku! Adblock Plus pre Google Chrome bl okuje:\n· banery,\n· YouTube video reklamy,\n· reklamy na Facebooku,\n· automati cky otvárané okná,\n· všetky ostatné vtieravé reklamy.\n\nAdblock Plus je najpop ulárnejšie rozšírenie prehliadača a je používané milónmi užívateľmi po celom sve te. Je to komunitný projekt s ovoreným zdrojovým kódom a stovky dobrovolníkov pr ispievajú k tomu, aby Adblock Plus úspešne automaticky blokoval otravné reklamy. \n\nPoznámka: Počas inštalácie Adblock Plus pre Chrome, váš prehliadač zobrazí u pozornenie, že Adblock Plus pre Chrome má prístup k histórii prehliadaných strán ok a k ich údajom. Je to bežná správa. My NIKDY nezbierame žiadne údaje!\n\nAdbl ock Plus komunita zároveň predstavuje iniciatívu \"Prijateľné reklamy\". Povolen ím niektorých malých a statických reklám, podporujete stránky, ktoré závisia od reklám, ale rozhodli sa to robiť nie dotieravým spôsobom. Túto funkciu môžte ked ykoľvek vypnúť. Na stránke https://adblockplus.org/en/acceptable-ads sa dozviete viac.\n\n***********\nNové verzie a zoznamy zmien môžete nájsť tu: https://adbl ockplus.org/releases/\n\nProblémy? Skúste reštarovať Chrome a/alebo klinúť na \" Aktualizovať teraz\" v Adblock Plus Možnostiach.\n\nNašli ste chybu? Sme si vedo mí niektorých problémov: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Ak ste n ašli ešte nenahlásenú chybu, či potrebujete pomoc, navštívte naše fórum: https:/ /adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.\n*************\n\nDobrodružná povaha? Skúste našu vývojársku verziu a budete mať vždy najnovšie funkcie Chrome Adbloc k Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (samostatne aktualizované, nezávislé nastavenia).\n"
4 · banery, 4 }
5 · YouTube video reklamy, 5 }
6 · reklamy na Facebooku,
7 · automaticky otvárané okná,
8 · všetky ostatné vtieravé reklamy.
9
10 Adblock Plus je najpopulárnejšie rozšírenie prehliadača a je používané milónmi u žívateľmi po celom svete. Je to komunitný projekt s ovoreným zdrojovým kódom a s tovky dobrovolníkov prispievajú k tomu, aby Adblock Plus úspešne automaticky blo koval otravné reklamy.
11
12 Poznámka: Počas inštalácie Adblock Plus pre Chrome, váš prehliadač zobrazí upozo rnenie, že Adblock Plus pre Chrome má prístup k histórii prehliadaných stránok a k ich údajom. Je to bežná správa. My NIKDY nezbierame žiadne údaje!
13
14 Adblock Plus komunita zároveň predstavuje iniciatívu "Prijateľné reklamy". Povol ením niektorých malých a statických reklám, podporujete stránky, ktoré závisia o d reklám, ale rozhodli sa to robiť nie dotieravým spôsobom. Túto funkciu môžte k edykoľvek vypnúť. Na stránke https://adblockplus.org/en/acceptable-ads sa dozvie te viac.
15
16 ***********
17 Nové verzie a zoznamy zmien môžete nájsť tu: https://adblockplus.org/releases/
18
19 Problémy? Skúste reštarovať Chrome a/alebo klinúť na "Aktualizovať teraz" v Adbl ock Plus Možnostiach.
20
21 Našli ste chybu? Sme si vedomí niektorých problémov: http://adblockplus.org/en/k nown-issues-chrome. Ak ste našli ešte nenahlásenú chybu, či potrebujete pomoc, n avštívte naše fórum: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
22 *************
23
24 Dobrodružná povaha? Skúste našu vývojársku verziu a budete mať vždy najnovšie fu nkcie Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (samosta tne aktualizované, nezávislé nastavenia).
OLDNEW
« no previous file with comments | « _locales/sk/messages.json ('k') | _locales/sl/messages.json » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld