Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Side by Side Diff: _locales/uk/store.description

Issue 29343035: Noissue - Updated locales from Crowdin (Closed)
Patch Set: Updated tranlsations Created May 27, 2016, 4:22 p.m.
Left:
Right:
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View unified diff | Download patch
« no previous file with comments | « _locales/uk/messages.json ('k') | _locales/vi/messages.json » ('j') | no next file with comments »
Toggle Intra-line Diffs ('i') | Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
OLDNEW
1 Adblock Plus блокує усі настирливі оголошення і підтримує веб-сайти шляхом показ у типової ненав'язливої реклами (можна вимкнути у налаштуваннях). 1 {
2 2 "store.description": {
3 Насолоджуйтеся читанням у Інтернеті без набридливої реклами, що захаращує ваш ек ран! Adblock Plus для Google Chrome блокує: 3 "message": "Adblock Plus блокує усі настирливі оголошення і підтримує веб-са йти шляхом показу типової ненав'язливої реклами (можна вимкнути у налаштуваннях) .\n\nНасолоджуйтеся читанням у Інтернеті без набридливої реклами, що захаращує в аш екран! Adblock Plus для Google Chrome блокує:\n\n· Банери\n· Відеорекламу в Y ouTube\n· Рекламні оголошення у Facebook\n· Спливні вікна\n· Усі інші настирливі оголошення\n\nAdblock Plus - це найпопулярніше у світі розширення браузера, яке використовується мільйонами користувачів по всьому світу. Це проект з відкритим кодом і сотні добровольців беруть участь у розробці Adblock Plus, аби переконат ися, що уся настирлива реклама автоматично блокується.\n\nБудь ласка, зауважте: при встановленні Adblock Plus для Chrome ваш браузер показує попередження, що Ad block Plus для Chrome вимагає доступу до історії і даних перегляду. Це типове по відомлення, бо насправді ми ніколи не збираємо якої б то не було інформації!\n\n Наразі спільнота the Adblock Plus запропонувала ініціативу Прийнятної Реклами. Д озволяючи деякі невеликі статичні оголошення, ви підтримуєте веб-сайти, що залеж ать від реклами, але не у настирливий спосіб. Цю функцію можна вимкнути у будь-я кий час. Перейдіть на http://adblockplus.org/en/acceptable-ads аби дізнатися под робиці.\n\n***********\nПовідомлення про версії та журнали змін можна знайти тут : http://adblockplus.org/releases/\n\nПроблеми? Спробуйте перезапустити Chrome і /або натисніть \"Оновити зараз\" у налаштуваннях Adblock Plus.\n\nЗнайшли ваду? Деякі проблеми нам вже відомі: https://adblockplus.org/en/bugs. Якщо ви знайшли більше або потребуєте допомоги, то відвідайте наш форум: https://adblockplus.org /forum/viewforum.php?f=10.\n\n*************\nБажаєте пригод? Спробуйте збірку ві д розробників, аби завжди отримувати найновіші функції Chrome Adblock Plus: http ://adblockplus.org/en/development-builds (оновлено окремо, незалежні налаштуванн я)."
4 4 }
5 · Банери 5 }
6 · Відеорекламу в YouTube
7 · Рекламні оголошення у Facebook
8 · Спливні вікна
9 · Усі інші настирливі оголошення
10
11 Adblock Plus - це найпопулярніше у світі розширення браузера, яке використовуєть ся мільйонами користувачів по всьому світу. Це проект з відкритим кодом і сотні добровольців беруть участь у розробці Adblock Plus, аби переконатися, що уся нас тирлива реклама автоматично блокується.
12
13 Будь ласка, зауважте: при встановленні Adblock Plus для Chrome ваш браузер показ ує попередження, що Adblock Plus для Chrome вимагає доступу до історії і даних п ерегляду. Це типове повідомлення, бо насправді ми ніколи не збираємо якої б то н е було інформації!
14
15 Наразі спільнота the Adblock Plus запропонувала ініціативу Прийнятної Реклами. Д озволяючи деякі невеликі статичні оголошення, ви підтримуєте веб-сайти, що залеж ать від реклами, але не у настирливий спосіб. Цю функцію можна вимкнути у будь-я кий час. Перейдіть на http://adblockplus.org/en/acceptable-ads аби дізнатися под робиці.
16
17 ***********
18 Повідомлення про версії та журнали змін можна знайти тут: http://adblockplus.org /releases/
19
20 Проблеми? Спробуйте перезапустити Chrome і/або натисніть "Оновити зараз" у налаш туваннях Adblock Plus.
21
22 Знайшли ваду? Деякі проблеми нам вже відомі: https://adblockplus.org/en/bugs. Як що ви знайшли більше або потребуєте допомоги, то відвідайте наш форум: https://a dblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
23
24 *************
25 Бажаєте пригод? Спробуйте збірку від розробників, аби завжди отримувати найновіш і функції Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (оно влено окремо, незалежні налаштування).
OLDNEW
« no previous file with comments | « _locales/uk/messages.json ('k') | _locales/vi/messages.json » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld