Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: _locales/da/store.description

Issue 29343035: Noissue - Updated locales from Crowdin (Closed)
Patch Set: Updated tranlsations Created May 27, 2016, 4:22 p.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « _locales/da/messages.json ('k') | _locales/de/messages.json » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: _locales/da/store.description
===================================================================
--- a/_locales/da/store.description
+++ b/_locales/da/store.description
@@ -1,26 +1,5 @@
-Adblock Plus blokerer alle irriterende reklamer, og støtter hjemmesider ved som udgangspunkt ikke at blokere diskrete reklamer (kan indstilles).
-
-Nyd at surfe på nettet uden generende reklamer, som fylder på din skærm! Adblock Plus til Google Chrome blokerer:
-
-· Bannere
-· YouTube-videoreklamer
-· Facebook-reklamer
-· Pop-ups
-· Alle andre generende reklamer
-
-Adblock Plus er verdens mest populære browser-udvidelse, og bliver brugt af millioner af brugere verden over. Det er et community-drevet open source-projekt, og hundredvis af frivillige bidrager til Adblock Plus' succes for at sikre, at alle irriterende reklamer automatisk blokeres.
-
-Bemærk:
-Din browser vil under installationen vise en advarsel om at Adblock Plus til Google Chrome har adgang til din browser-historik og dine browser-data. Dette er en standardbesked. Vi indsamler ALDRIG personlige oplysninger!
-
-For nylig introducerede Adblock Plus-fællesskabet initiativet "Acceptable Ads". Ved at tillade små og statiske reklamer, hjælper du hjemmesider, der er afhængige af reklamer, men vælger at gøre dette på en ikke-generende måde. Denne funktion kan til enhver tid deaktiveres. Gå til http://adblockplus.org/en/acceptable-ads for at få flere oplysninger.
-
-***********
-Frigivelsesannonceringer og ændringshistorik findes her: http://adblockplus.org/releases/
-
-Problemer? Prøv at genstarte Chrome og/eller klikke på "Opdater nu" i Adblock Plus-indstillingerne.
-
-Fundet en fejl? Vi er bekendte med nogle problemer: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Hvis du har fundet en fejl eller har brug for hjælp, så besøg vores forum her: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
-
-*************
-Føler du dig eventyrlysten? Prøv en udviklerversion for altid at have de seneste funktioner i Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (opdateres separat og har selvstændige indstillinger).
+{
+ "store.description": {
+ "message": "Adblock Plus blokerer alle irriterende reklamer, og støtter hjemmesider ved som udgangspunkt ikke at blokere diskrete reklamer (kan indstilles).\n\nNyd at surfe på nettet uden generende reklamer, som fylder på din skærm! Adblock Plus til Google Chrome blokerer:\n\n· Bannere\n· YouTube-videoreklamer\n· Facebook-reklamer\n· Pop-ups\n· Alle andre generende reklamer\n\nAdblock Plus er verdens mest populære browser-udvidelse, og bliver brugt af millioner af brugere verden over. Det er et community-drevet open source-projekt, og hundredvis af frivillige bidrager til Adblock Plus' succes for at sikre, at alle irriterende reklamer automatisk blokeres.\n\nBemærk:\nDin browser vil under installationen vise en advarsel om at Adblock Plus til Google Chrome har adgang til din browser-historik og dine browser-data. Dette er en standardbesked. Vi indsamler ALDRIG personlige oplysninger!\n\nFor nylig introducerede Adblock Plus-fællesskabet initiativet \"Acceptable Ads\". Ved at tillade små og statiske reklamer, hjælper du hjemmesider, der er afhængige af reklamer, men vælger at gøre dette på en ikke-generende måde. Denne funktion kan til enhver tid deaktiveres. Gå til http://adblockplus.org/en/acceptable-ads for at få flere oplysninger.\n\n***********\nFrigivelsesannonceringer og ændringshistorik findes her: http://adblockplus.org/releases/\n\nProblemer? Prøv at genstarte Chrome og/eller klikke på \"Opdater nu\" i Adblock Plus-indstillingerne.\n\nFundet en fejl? Vi er bekendte med nogle problemer: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Hvis du har fundet en fejl eller har brug for hjælp, så besøg vores forum her: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.\n\n*************\nFøler du dig eventyrlysten? Prøv en udviklerversion for altid at have de seneste funktioner i Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (opdateres separat og har selvstændige indstillinger)."
+ }
+}
« no previous file with comments | « _locales/da/messages.json ('k') | _locales/de/messages.json » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld