Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: _locales/el/store.description

Issue 29343035: Noissue - Updated locales from Crowdin (Closed)
Patch Set: Updated tranlsations Created May 27, 2016, 4:22 p.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « _locales/el/messages.json ('k') | _locales/en_GB/messages.json » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: _locales/el/store.description
===================================================================
--- a/_locales/el/store.description
+++ b/_locales/el/store.description
@@ -1,25 +1,5 @@
-Το Adblock Plus φράζει όλες τις ενοχλητικές διαφημίσεις, και υποστηρίζει τις ιστοσελίδες με το να μην φράζει διακριτικές διαφημίσεις εκ προεπιλογής (ρυθμιζόμενο).
-
-Απολαύστε το σερφάρισμα στο διαδίκτυο χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις να προκαλούν ακαταστασία στην οθόνη σας! Το Adblock Plus για το Google Chrome, φράζει:
-
-· Διαφημιστικά πλαίσια
-· Διαφημίσεις στα βίντεο του YouTube
-· Διαφημίσεις στο Facebook
-· Αναδυόμενα παράθυρα
-· Όλες τις υπόλοιπες ενοχλητικές διαφημίσεις.
-
-Το Adblock Plus είναι η πιο διάσημη επέκταση περιηγητή στον κόσμο, και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα καθοδηγούμενο από την κοινότητα, και εκατοντάδες εθελοντές συνεισφέρουν στην επιτυχία του Adblock Plus για να σιγουρέψουν ότι οι ενοχλητικές διαφημίσεις φράζονται αυτόματα.
-
-Προσοχή: Όταν εγκαθιστάτε το Adblock Plus για Chrome, ο περιηγητής σας δείχνει μια προειδοποίηση ότι το Adblock Plus για Chrome έχει πρόσβαση στο ιστορικό περιήγησης και δεδομένα σας. Αυτό είναι ένα καθιερωμένο μήνυμα, εμείς δε συλλέγουμε ΚΑΜΙΑ πληροφορία απολύτως.
-
-Πρόσφατα, η κοινότητα του Adblock Plus εισήγαγε την πρωτοβουλία των Αποδεκτών διαφημίσεων (Acceptable Ads). Με το να επιτρέπονται μερικές μικρές και στατικές διαφημίσεις, υποστηρίζετε τις ιστοσελίδες που βασίζονται στη διαφήμιση, αλλά επιλέγουν να το κάνουν με μη παρεμβατικό τρόπο. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Επισκεφθείτε το http://adblockplus.org/en/acceptable-ads για να μάθετε περισσότερα.
-
-***********
-Ανακοινώσεις εκδόσεων και καταγραφές αλλαγών μπορούν να βρεθούν εδώ: http://adblockplus.org/releases/
-
-Αντιμετωπίζετε προβλήματα; Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το Chrome και/ή να κάνετε κλικ στο "Αναβάθμιση τώρα" στις Επιλογές του Adblock Plus.
-
-Βρήκατε σφάλμα; Είμαστε ενήμεροι για κάποια θέματα: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Αν βρήκατε περισσότερα ή χρειάζεστε βοήθεια, επισκεφθείτε το forum μας: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
-
-*************
-Αισθάνεστε περιπετειώδεις; Δοκιμάστε μία υπό-ανάπτυξη έκδοση για να έχετε πάντα τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά του Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (ενημερώνονται ξεχωριστά, ανεξάρτητες ρυθμίσεις).
+{
+ "store.description": {
+ "message": "Το Adblock Plus φράζει όλες τις ενοχλητικές διαφημίσεις, και υποστηρίζει τις ιστοσελίδες με το να μην φράζει διακριτικές διαφημίσεις εκ προεπιλογής (ρυθμιζόμενο).\n\nΑπολαύστε το σερφάρισμα στο διαδίκτυο χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις να προκαλούν ακαταστασία στην οθόνη σας! Το Adblock Plus για το Google Chrome, φράζει:\n\n· Διαφημιστικά πλαίσια\n· Διαφημίσεις στα βίντεο του YouTube\n· Διαφημίσεις στο Facebook\n· Αναδυόμενα παράθυρα\n· Όλες τις υπόλοιπες ενοχλητικές διαφημίσεις.\n\nΤο Adblock Plus είναι η πιο διάσημη επέκταση περιηγητή στον κόσμο, και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα καθοδηγούμενο από την κοινότητα, και εκατοντάδες εθελοντές συνεισφέρουν στην επιτυχία του Adblock Plus για να σιγουρέψουν ότι οι ενοχλητικές διαφημίσεις φράζονται αυτόματα.\n\nΠροσοχή: Όταν εγκαθιστάτε το Adblock Plus για Chrome, ο περιηγητής σας δείχνει μια προειδοποίηση ότι το Adblock Plus για Chrome έχει πρόσβαση στο ιστορικό περιήγησης και δεδομένα σας. Αυτό είναι ένα καθιερωμένο μήνυμα, εμείς δε συλλέγουμε ΚΑΜΙΑ πληροφορία απολύτως.\n\nΠρόσφατα, η κοινότητα του Adblock Plus εισήγαγε την πρωτοβουλία των Αποδεκτών διαφημίσεων (Acceptable Ads). Με το να επιτρέπονται μερικές μικρές και στατικές διαφημίσεις, υποστηρίζετε τις ιστοσελίδες που βασίζονται στη διαφήμιση, αλλά επιλέγουν να το κάνουν με μη παρεμβατικό τρόπο. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Επισκεφθείτε το http://adblockplus.org/en/acceptable-ads για να μάθετε περισσότερα.\n\n***********\nΑνακοινώσεις εκδόσεων και καταγραφές αλλαγών μπορούν να βρεθούν εδώ: http://adblockplus.org/releases/\n\nΑντιμετωπίζετε προβλήματα; Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το Chrome και/ή να κάνετε κλικ στο \"Αναβάθμιση τώρα\" στις Επιλογές του Adblock Plus.\n\nΒρήκατε σφάλμα; Είμαστε ενήμεροι για κάποια θέματα: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Αν βρήκατε περισσότερα ή χρειάζεστε βοήθεια, επισκεφθείτε το forum μας: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.\n\n*************\nΑισθάνεστε περιπετειώδεις; Δοκιμάστε μία υπό-ανάπτυξη έκδοση για να έχετε πάντα τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά του Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (ενημερώνονται ξεχωριστά, ανεξάρτητες ρυθμίσεις).\n"
+ }
+}
« no previous file with comments | « _locales/el/messages.json ('k') | _locales/en_GB/messages.json » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld