Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: _locales/lt/store.description

Issue 29343035: Noissue - Updated locales from Crowdin (Closed)
Patch Set: Updated tranlsations Created May 27, 2016, 4:22 p.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « _locales/lt/messages.json ('k') | _locales/lv/messages.json » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: _locales/lt/store.description
===================================================================
--- a/_locales/lt/store.description
+++ b/_locales/lt/store.description
@@ -1,25 +1,5 @@
-Adblock Plus blokuoja visas erzinančias reklamas ir padeda svetainėmis neblokuodami neerzinančias reklamas (koreguojama).
-
-Mėgaukites internetu be erzinančių reklamų kurios blokuoja visą vaizdą! Adblock Plus Google Chrome naršyklei blokuoja:
-
-· Banerius
-· YouTube vaizdo įrašų reklamas
-· Facebook reklamas
-· Iššokančius langus
-· Visas kitas erzinančias reklamas
-
-Adblock Plus yra pasaulio populariausias naršyklės papildymas ir yra naudojamas milijonų vartotojų visam pasaulyje. Tai yra bendruomenės varomas projektas ir šimtai savanorių prisideda prie Adblock Plus sekmės, kad įsitikintu, jog visos erzinančios reklamos yra automatiškai užblokuotos.
-
-Prašome įsidemėti: Kai įrašinėjate Adblock Plus Chrome naršyklei, jūsų naršyklė rodys įspėjimą, jog Adblock Plus turi priėjimą prie jūsų naršymo įrašų ir duomenų. Tai yra standartinė žinutė, męs NIEKADA nerenkame jūsų informacijos!
-
-Nesenai, Adblock Plus bendruomenė pristatė priimtinų reklamų iniciatyvą. Leidžiant mažas ir statines reklamas, jūs padedate svetainėms kurios priklauso nuo reklamų, bet pasirenka tai atlikti neerzinančiu būdu. Ši funkcija gali būti sustabdyta bet kada. Eikite į http://adblockplus.org/en/acceptable-ads jeigu norite sužinoti daugiau.
-
-***********
-Atnaujinimų naujienos ir pakeitimai galimi čia: http://adblockplus.org/releases/
-
-Problemos? Pabandykite perkrauti Chrome naršyklę ir/arba paspauskite "Atnaujinti Dabar" Adblock Plus nustatymuose.
-
-Radote klaidą? Męs jau žinome tam tikras klaidas: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Jeigu radote daugiau arba reikia pagalbos, apsilankykite mūsų forume: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
-
-*************
-Jaučiatės nuotykingi? Išbandykite kūrėjų versiją, kad visą laiką gautumėte naujas funkcijas Chrome naršyklės Adblock Plus versijai: http://adblockplus.org/en/development-builds (atnaujinamas atskirai, nepriklausomi nustatymai ).
+{
+ "store.description": {
+ "message": "Adblock Plus blokuoja visas erzinančias reklamas ir padeda svetainėmis neblokuodami neerzinančias reklamas (koreguojama).\n\nMėgaukites internetu be erzinančių reklamų kurios blokuoja visą vaizdą! Adblock Plus Google Chrome naršyklei blokuoja:\n\n· Banerius\n· YouTube vaizdo įrašų reklamas\n· Facebook reklamas\n· Iššokančius langus\n· Visas kitas erzinančias reklamas\n\nAdblock Plus yra pasaulio populariausias naršyklės papildymas ir yra naudojamas milijonų vartotojų visam pasaulyje. Tai yra bendruomenės varomas projektas ir šimtai savanorių prisideda prie Adblock Plus sekmės, kad įsitikintu, jog visos erzinančios reklamos yra automatiškai užblokuotos.\n\nPrašome įsidemėti: Kai įrašinėjate Adblock Plus Chrome naršyklei, jūsų naršyklė rodys įspėjimą, jog Adblock Plus turi priėjimą prie jūsų naršymo įrašų ir duomenų. Tai yra standartinė žinutė, męs NIEKADA nerenkame jūsų informacijos!\n\nNesenai, Adblock Plus bendruomenė pristatė priimtinų reklamų iniciatyvą. Leidžiant mažas ir statines reklamas, jūs padedate svetainėms kurios priklauso nuo reklamų, bet pasirenka tai atlikti neerzinančiu būdu. Ši funkcija gali būti sustabdyta bet kada. Eikite į http://adblockplus.org/en/acceptable-ads jeigu norite sužinoti daugiau.\n\n***********\nAtnaujinimų naujienos ir pakeitimai galimi čia: http://adblockplus.org/releases/\n\nProblemos? Pabandykite perkrauti Chrome naršyklę ir/arba paspauskite \"Atnaujinti Dabar\" Adblock Plus nustatymuose.\n\nRadote klaidą? Męs jau žinome tam tikras klaidas: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Jeigu radote daugiau arba reikia pagalbos, apsilankykite mūsų forume: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.\n\n*************\nJaučiatės nuotykingi? Išbandykite kūrėjų versiją, kad visą laiką gautumėte naujas funkcijas Chrome naršyklės Adblock Plus versijai: http://adblockplus.org/en/development-builds (atnaujinamas atskirai, nepriklausomi nustatymai ).\n"
+ }
+}
« no previous file with comments | « _locales/lt/messages.json ('k') | _locales/lv/messages.json » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld