Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: _locales/et/store.description

Issue 29613555: Noissue - Purge orphaned store.description (Closed) Base URL: https://hg.adblockplus.org/adblockpluschrome/file/a6d5e9202eb4
Patch Set: Created Nov. 21, 2017, 8:56 a.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « _locales/es_MX/store.description ('k') | _locales/fa/store.description » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: _locales/et/store.description
diff --git a/_locales/et/store.description b/_locales/et/store.description
deleted file mode 100644
index 14217bd13550a7aa4d3183dcc40f5a0332050b48..0000000000000000000000000000000000000000
--- a/_locales/et/store.description
+++ /dev/null
@@ -1,5 +0,0 @@
-{
- "store.description": {
- "message": "Adblock Plus blokeerib kõik tüütud reklaamid, samas võimaldab tagasihoidlike reklaamide vaikimisi näitamist (seadistatav). \n\nNautige veebis surfamist ilma pealetükkivate reklaamideta, mis teie ekraane risustavad! Adblock Plus blokeerib järgneva: \n\n· Bännerid \n· YouTube videoreklaamid \n· Facebook reklaamid\n· Hüpikaknad \n· Paljud teised pealetükkivad reklaamid \n\nAdblock Plus on populaarseim veebibrauseri laiendus, milel on miljoneid kasutajaid üle maailma. See on avatud lähtekoodiga projekt, milles löövad kaasa sajad vabatahtlikud.\n\nTähelepanu : Paigaldusel küsitakse luba selleks, et Adblock Plus võiks tutvuda teie sirvimisajalooga. See on standardküsimus lisa paigaldamisel, mei ei kogu EALESKI mingisugust infot teie käikude kohta! \n\nHiljuti hakkas Adblock Plus kogukond propageerima vastuvõetavate reklaamide propageerimisega. Kui lubate mõne väikese staatilise reklaami näitamist, toetate sellega veebilehti, kes sõltuvad tagasihoidlikest reklaamidest. Nimetatud funktsiooni on võimalik väljalülitada. Täpsem info aadressilt: http://adblockplus.org/en/acceptable-ads.\n\n*********** \nVäljalaskeinfo ja muudatuste ajalugu leitav: http://adblockplus.org/releases/ \n\nProbleemid? Proovige Chrome taakäivitamist ja / või Adblock Plus valikutes \"Uuenda kohe\" vajutamist. \n\nLeidsite vea? Mõnest veast oleme juba teadlikud: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Kui leidsite veel mõne või vajate abi, külastage foorumit: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10. \n\n************* \nOlete seiklushimuline? Proovige arendaja väljalaset, et nautida alati uusimaid Chrome Adblock Plus funktsioone: http://adblockplus.org/en/development-builds (eraldi uuendused, eraldi seadistused).\n"
- }
-}
« no previous file with comments | « _locales/es_MX/store.description ('k') | _locales/fa/store.description » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld