Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: _locales/tr/store.description

Issue 29613555: Noissue - Purge orphaned store.description (Closed) Base URL: https://hg.adblockplus.org/adblockpluschrome/file/a6d5e9202eb4
Patch Set: Created Nov. 21, 2017, 8:56 a.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « _locales/th/store.description ('k') | _locales/uk/store.description » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: _locales/tr/store.description
diff --git a/_locales/tr/store.description b/_locales/tr/store.description
deleted file mode 100644
index 5fcf32940f10e955a1c8d536955ff7d28d28378b..0000000000000000000000000000000000000000
--- a/_locales/tr/store.description
+++ /dev/null
@@ -1,5 +0,0 @@
-{
- "store.description": {
- "message": "Adblock Plus tüm sıkıcı reklamları engeller, ve varsayılan olarak (yapılandırılabilir) zararlı olmayan reklamları engellemeyerek web siteleri destekler.\n\nEkranınızı dolduran sıkıcı reklamlar olmadan web'de gezinmenin tadını çıkarın! Google Chrome için Adblock Plus şunları engeller:\n\n· Reklamlar\n· YouTube video reklamları\n· Facebook reklamları\n· Açılır pencereler\n· Tüm diğer sıkıcı reklamlar\n\nAdblock Plus dünyanın en popüler tarayıcı eklentisidir ve dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Toplum odaklı açık kaynak kodlu bir projedir ve yüzlerce gönüllü Adblock Plus'ın tüm rahatsız edici reklamları başarıyla engellediğinden emin olmak için katkıda bulunmaktadır. \n\nLütfen Not Edin: Chrome için Adblock Plus'ı yüklediğinizde tarayıcınız Chrome için Adblock Plus'ın tarayıcı geçmişi ve bilgilerine erişebileceğine dair bir uyarıda bulunur. Bu standart bir mesajdır, ASLA herhangi bir bilginizi toplamayız!\n\nYakın zamanda, Adblock Plus camiası Kabul Edilebilir Reklamlar insiyatifini sundu. Bazı minik ve durağan reklamlara izin vererek, web sitelerinin güvenilir reklam yayınlamasını ama bunu müdahale etmeden yapmasını desteklersiniz. Bu özellik istediğiniz zaman kapatılabilir. Daha fazlasını öğrenmek için http://adblockplus.org/en/acceptable-ads sayfasını ziyaret ediniz.\n\n\n***********\nYayın duyuruları ve sürüm notlarına şurada ulaşılabilir: http://adblockplus.org/releases/\n\nSorunlar mı var? Chrome'u yeniden başlatmayı ve/veya Adblock Plus Seçenekleri İçindeki \"Şimdi Güncelle\" yi tıklamayı deneyiniz.\n\nBir hata mı buldunuz? Bazı sorunların farkındayız: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Eğer daha farklı bir sorun bulduysanız ve yardıma ihtiyacınız varsa forumu ziyaret ediniz: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.\n\n\n***********\nMaceraca atılmak mı istiyorsunuz? Her zaman Chrome için Adblock Plus'ın son özelliklerini edinmek için geliştirme sürümümüzü deneyin: http://adblockplus.org/en/development-builds (Parçalı olarak güncellenmektedir, bağımsız ayarlar).\n"
- }
-}
« no previous file with comments | « _locales/th/store.description ('k') | _locales/uk/store.description » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld