Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Side by Side Diff: _locales/uk/store.description

Issue 29330426: Updated locales from Crowdin (adblockpluschrome 1.9.4) (Closed)
Patch Set: Created Nov. 19, 2015, 12:11 p.m.
Left:
Right:
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View unified diff | Download patch
OLDNEW
1 Adblock Plus блокує усі настирливі оголошення і типово підтримує веб-сайти шляхо м показу ненав'язливої реклами (можна вимкнути у налаштуваннях). 1 Adblock Plus блокує усі настирливі оголошення і підтримує веб-сайти шляхом показ у типової ненав'язливої реклами (можна вимкнути у налаштуваннях).
2 2
3 Насолоджуйтеся читанням у Інтернеті без набридливої реклами, що захаращує ваш ек ран! Adblock Plus для Google Chrome блокує: 3 Насолоджуйтеся читанням у Інтернеті без набридливої реклами, що захаращує ваш ек ран! Adblock Plus для Google Chrome блокує:
4 4
5 · Банери 5 · Банери
6 · Відеорекламу в YouTube 6 · Відеорекламу в YouTube
7 · Рекламні оголошення у Facebook 7 · Рекламні оголошення у Facebook
8 · Спливні вікна 8 · Спливні вікна
9 · Усі інші настирливі оголошення 9 · Усі інші настирливі оголошення
10 10
11 Adblock Plus - це найпопулярніше у світі розширення браузера, яке вживається міл ьйонами користувачів по всьому світу. Це проект з відкритим кодом і сотні добров ольців беруть участь у розробці Adblock Plus, аби переконатися, що уся настирлив а реклама автоматично блокується. 11 Adblock Plus - це найпопулярніше у світі розширення браузера, яке використовуєть ся мільйонами користувачів по всьому світу. Це проект з відкритим кодом і сотні добровольців беруть участь у розробці Adblock Plus, аби переконатися, що уся нас тирлива реклама автоматично блокується.
12 12
13 Будь ласка, зауважте: при встановленні Adblock Plus для Chrome ваш браузер показ ує попередження, що Adblock Plus для Chrome вимагає доступу до історії і даних п ерегляду. Це типове повідомлення, бо насправді ми ніколи не збираємо якої б то н е було інформації! 13 Будь ласка, зауважте: при встановленні Adblock Plus для Chrome ваш браузер показ ує попередження, що Adblock Plus для Chrome вимагає доступу до історії і даних п ерегляду. Це типове повідомлення, бо насправді ми ніколи не збираємо якої б то н е було інформації!
14 14
15 Наразі спільнота the Adblock Plus запропонувала ініціативу Прийнятної Реклами. Д озволяючи трішки невеликі статичні оголошення, ви підтримуєте веб-сайти, що зале жать від реклами, але вибирають це у ненастирливий спосіб. Цю функцію можна вимк нути у будь-який час. Перейдіть на http://adblockplus.org/en/acceptable-ads аби дізнатися подробиці. 15 Наразі спільнота the Adblock Plus запропонувала ініціативу Прийнятної Реклами. Д озволяючи деякі невеликі статичні оголошення, ви підтримуєте веб-сайти, що залеж ать від реклами, але не у настирливий спосіб. Цю функцію можна вимкнути у будь-я кий час. Перейдіть на http://adblockplus.org/en/acceptable-ads аби дізнатися под робиці.
16 16
17 *********** 17 ***********
18 Оголошення про версії та журнали змін можна знайти тут: http://adblockplus.org/r eleases/ 18 Повідомлення про версії та журнали змін можна знайти тут: http://adblockplus.org /releases/
19 19
20 Проблеми? Спробуйте перезапустити Chrome і/або натисніть "Оновити зараз" у налаш туваннях Adblock Plus. 20 Проблеми? Спробуйте перезапустити Chrome і/або натисніть "Оновити зараз" у налаш туваннях Adblock Plus.
21 21
22 Знайшли ваду? Ми усвідомлюємо деякі проблеми: http://adblockplus.org/en/known-is sues-chrome. Якщо ви знайшли більше або потребуєте допомоги, то відвідайте наш ф орум: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10. 22 Знайшли ваду? Деякі проблеми нам вже відомі: https://adblockplus.org/en/bugs. Як що ви знайшли більше або потребуєте допомоги, то відвідайте наш форум: https://a dblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
tamara 2015/11/20 14:14:57 The link is different from the English source. How
23 23
24 ************* 24 *************
25 Бажаєте пригод? Спробуйте збірку від розробників, аби завжди отримувати найновіш і функції Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (оно влено окремо, незалежні налаштування). 25 Бажаєте пригод? Спробуйте збірку від розробників, аби завжди отримувати найновіш і функції Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (оно влено окремо, незалежні налаштування).
OLDNEW

Powered by Google App Engine
This is Rietveld