Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Side by Side Diff: _locales/da/store.description

Issue 29330426: Updated locales from Crowdin (adblockpluschrome 1.9.4) (Closed)
Patch Set: Included Tamara's Danish update Created Nov. 23, 2015, 8:53 a.m.
Left:
Right:
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View unified diff | Download patch
« no previous file with comments | « _locales/da/messages.json ('k') | _locales/et/store.description » ('j') | no next file with comments »
Toggle Intra-line Diffs ('i') | Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
OLDNEW
1 Adblock Plus blokerer alle påtrængende reklamer og støtter hjemmesider ved ikke at blokere diskrete reklamer som udgangspunkt (kan indstilles). 1 Adblock Plus blokerer alle irriterende reklamer, og støtter hjemmesider ved som udgangspunkt ikke at blokere diskrete reklamer (kan indstilles).
2 2
3 Nyd at surfe nettet uden påtrængende reklamer, som fylder på din skærm! Adblock Plus for Google Chrome blokerer: 3 Nyd at surfe nettet uden generende reklamer, som fylder på din skærm! Adblock Plus til Google Chrome blokerer:
4 4
5 · Bannere 5 · Bannere
6 · YouTube-videoreklamer 6 · YouTube-videoreklamer
7 · Facebook-reklamer 7 · Facebook-reklamer
8 · Pop-ups 8 · Pop-ups
9 · Alle andre påtrængende reklamer 9 · Alle andre generende reklamer
10 10
11 Adblock Plus er verdens mest populære browser-udvidelse, og bliver brugt af mill ioner af brugere verden over. Det er et community-drevet open source-projekt, og hundredvis af frivillige bidrager til Adblock Plus' succes for at sikre, at all e påtrængende reklamer automatisk blokeres. 11 Adblock Plus er verdens mest populære browser-udvidelse, og bliver brugt af mill ioner af brugere verden over. Det er et community-drevet open source-projekt, og hundredvis af frivillige bidrager til Adblock Plus' succes for at sikre, at all e irriterende reklamer automatisk blokeres.
12 12
13 Bemærk: 13 Bemærk:
14 Din browser viser en advarsel om at Adblock Plus for Google Chrome har adgang ti l din browser-historik og dine browser-data. Dette er en standardbesked. Vi inds amler ALDRIG personlige oplysninger! 14 Din browser vil under installationen vise en advarsel om at Adblock Plus til Goo gle Chrome har adgang til din browser-historik og dine browser-data. Dette er en standardbesked. Vi indsamler ALDRIG personlige oplysninger!
15 15
16 For nylig introducerede Adblock Plus-fællesskabet det initiativet "Acceptable Ad s". Ved at tillade små og statiske reklamer, hjælper du hjemmesider, der er afhæ ngige af reklamer, men gør dette på en ikke-indtrængende måde. Denne funktion ka n til enhver tid deaktiveres. Gå til http://adblockplus.org/en/acceptable-ads fo r at få flere oplysninger. 16 For nylig introducerede Adblock Plus-fællesskabet initiativet "Acceptable Ads". Ved at tillade små og statiske reklamer, hjælper du hjemmesider, der er afhængig e af reklamer, men vælger at gøre dette på en ikke-generende måde. Denne funktio n kan til enhver tid deaktiveres. Gå til http://adblockplus.org/en/acceptable-ad s for at få flere oplysninger.
17 17
18 *********** 18 ***********
19 Frigivelsesannonceringer og ændringshistorik findes her: http://adblockplus.org/ releases/ 19 Frigivelsesannonceringer og ændringshistorik findes her: http://adblockplus.org/ releases/
20 20
21 Problemer? Prøv at genstarte Chrome og/eller klikke på "Opdater nu" i Adblock Pl us-indstillingerne. 21 Problemer? Prøv at genstarte Chrome og/eller klikke på "Opdater nu" i Adblock Pl us-indstillingerne.
22 22
23 Fundet en fejl? Vi er bekendte med nogle problemer: http://adblockplus.org/en/kn own-issues-chrome. Hvis du har fundet en fejl eller har brug for hjælp, så besøg vores forum her: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10. 23 Fundet en fejl? Vi er bekendte med nogle problemer: http://adblockplus.org/en/kn own-issues-chrome. Hvis du har fundet en fejl eller har brug for hjælp, så besøg vores forum her: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
24 24
25 ************* 25 *************
26 Føler du dig eventyrlysten? Prøv en udviklerversion for altid at have de seneste funktioner i Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (opdate res separat og har selvstændige indstillinger). 26 Føler du dig eventyrlysten? Prøv en udviklerversion for altid at have de seneste funktioner i Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (opdate res separat og har selvstændige indstillinger).
OLDNEW
« no previous file with comments | « _locales/da/messages.json ('k') | _locales/et/store.description » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld