Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Side by Side Diff: _locales/sl/store.description

Issue 29330426: Updated locales from Crowdin (adblockpluschrome 1.9.4) (Closed)
Patch Set: Included Tamara's Danish update Created Nov. 23, 2015, 8:53 a.m.
Left:
Right:
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View unified diff | Download patch
« no previous file with comments | « _locales/sl/messages.json ('k') | _locales/sr/store.description » ('j') | no next file with comments »
Toggle Intra-line Diffs ('i') | Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
OLDNEW
1 Uživajte deskanje po spletu brez vsiljivih oglasov, ki delajo nered na vašem ekr anu! 1 Adblock Plus blokira vse nadležnih oglasov, in podpira spletnih strani, ki jih n e blokira nevsiljive oglase privzeto (nastavljiv).
2 2
3 Adblock Plus za Google Chrome blokira: 3 Uživajte v brskanju po spletu brez nevpadljivi oglasi nered vaš zaslon! Adblock Plus za Google Chrome blokov:
4 4
5 - bannerje 5 · Pasice
6 - YouTube video reklame 6 · YouTube video oglasi
7 - Facebook oglase 7 · Facebook oglasi
8 - pojavna okna 8 · Pop-up
9 - vse druge vsiljive oglase 9 · Vse druge nevpadljivi oglasi
10 10
11 Adblock Plus je najbolj popularen brskalniški dodatek na svetu. Uporablja ga več kot milijon uporabnikov iz celega sveta. Je k skupnosti usmerjen odprtokodni pr ojekt in stotine prostovoljcev je prispevalo k uspehu Adblock Plusa, da zagotovi da so vse nadležni oglasi avtomatsko blokirani. 11 Adblock Plus je najbolj priljubljena razširitev brskalnika na svetu, in na milij one uporabnikov po vsem svetu. To je odprtokodni projekt skupnost usmerjenih, in na stotine prostovoljcev prispevajo k uspehu Adblock Plus se prepričajte, da so vsi siten oglasi samodejno blokirana.
12 12
13 Prosimo, upoštevajte: Med nalaganjem Adblock Plusa za Chrome bo vaš brskalnik pr ikazal opozorilo, da ima Adblock Plus za Chrome dostop do vaše zgodovine brskanj a in podatkov. To je standardno sporočilo, mi NIKOLI ne bomo zbirali kakršnihkol i informacij. 13 Prosimo, upoštevajte: Pri namestitvi Adblock Plus za Chrome, brskalnik prikaže o pozorilo, da ima Adblock Plus za Chrome dostop do vaše zgodovine brskanja in pod atkov. To je standardno sporočilo, mi nikoli ne zbira podatkov o kakršnikoli!
14 14
15 Nedavno je skupnost Adblock Plusa predstavila iniciativo sprejemljivih oglasov. Z dopuščanjem nekaj manjših in statističnih oglasov podpirate spletne strani, ki so odvisne od oglaševanja, a so se odločile, da bodo to počele na nevsiljiv nač in. To funkcijo lahko onemogočite kadarkoli. Pojdite na http://adblockplus.org/e n/acceptable-ads , da izveste več. 15 V zadnjem času, skupnost Adblock Plus predstavil pobudo sprejemljiv oglasov. S t em, nekaj manjših in statičnih oglasov, podpira spletnih strani, ki se zanašajo na oglaševanje, ampak se odločijo, da to storite v ne-vsiljiv način. To funkcijo lahko kadar koli onemogočite. Pojdi na http://adblockplus.org/en/acceptable-ads izvedeti več.
16 16
17 *********** 17 ***********
18 Napovedi izdaj in zapise sprememb lahko najdete tukaj: http://adblockplus.org/re leases/ 18 Sporočila za javnost in Dnevniki sprememb lahko najdete tukaj: http://adblockplu s.org/releases/
19 19
20 Problemi? Poskusite ponovno zagnati Chrome in/ali kliknite 'Posodobi sedaj' v Ad block Plusovih nastavitvah. 20 Težave? Poskusite znova zagnati Chrome in / ali klikom na "Update Now" v Adblock Možnosti Plus.
21 21
22 Ste našli hrošča? Mi smo seznanjeni z nekaterimi problemi: http://adblockplus.or g/en/known-issues-chrome. Če ste jih našli več ali potrebujete pomoč obiščite na š forum: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10. 22 Našli napako? Zavedamo se nekaterih vprašanj: http://adblockplus.org/en/known-is sues-chrome. Če ste našli bolj ali potrebujejo pomoč, obiščite naš forum: https: //adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
23 23
24 *********** 24 *************
25 Se počutite avanturistično? Preizkusite razvojno različico in vedno prejmite naj novejše funkcije Chrome Adblock Plusa: http://adblockplus.org/en/development-bui lds (posodobljen ločeno, neodvisne nastavitve). 25 Občutek pustolovski? Preizkusite testno vedno dobili najnovejše funkcije Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (posodobljeno ločeno, neodvisne nastavitve).
OLDNEW
« no previous file with comments | « _locales/sl/messages.json ('k') | _locales/sr/store.description » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld