Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Side by Side Diff: _locales/tr/store.description

Issue 29330426: Updated locales from Crowdin (adblockpluschrome 1.9.4) (Closed)
Patch Set: Included Tamara's Danish update Created Nov. 23, 2015, 8:53 a.m.
Left:
Right:
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View unified diff | Download patch
« no previous file with comments | « _locales/te/messages.json ('k') | _locales/uk/store.description » ('j') | no next file with comments »
Toggle Intra-line Diffs ('i') | Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
OLDNEW
1 Adblock Plus tüm sıkıcı reklamları engeller, ve varsayılan olarak (yapılandırıla bilir) zararlı olmayan reklamları engellemeyerek web siteleri destekler. 1 Adblock Plus tüm sıkıcı reklamları engeller, ve varsayılan olarak (yapılandırıla bilir) zararlı olmayan reklamları engellemeyerek web siteleri destekler.
2 2
3 Ekranınızı dolduran sıkıcı reklamlar olmadan web'de gezinmenin tadını çıkarın! G oogle Chrome için Adblock Plus şunları engeller: 3 Ekranınızı dolduran sıkıcı reklamlar olmadan web'de gezinmenin tadını çıkarın! G oogle Chrome için Adblock Plus şunları engeller:
4 4
5 · Reklamlar 5 · Reklamlar
6 · YouTube video reklamları 6 · YouTube video reklamları
7 · Facebook reklamları 7 · Facebook reklamları
8 · Açılır pencereler 8 · Açılır pencereler
9 · Tüm diğer sıkıcı reklamlar 9 · Tüm diğer sıkıcı reklamlar
10 10
11 Adblock Plus dünyanın en popüler tarayıcı eklentisidir ve dünya çapında milyonla rca kişi tarafından kullanılır. Toplum odaklı açık kaynak kodlu bir projedir ve yüzlerce gönüllü Adblock Plus'ın tüm rahatsız edici reklamları başarıyla engelle diğinden emin olmak için katkıda bulunmaktadır. 11 Adblock Plus dünyanın en popüler tarayıcı eklentisidir ve dünya çapında milyonla rca kişi tarafından kullanılır. Toplum odaklı açık kaynak kodlu bir projedir ve yüzlerce gönüllü Adblock Plus'ın tüm rahatsız edici reklamları başarıyla engelle diğinden emin olmak için katkıda bulunmaktadır.
12 12
13 Lütfen Not Edin: Chrome için Adblock Plus'ı yüklediğinizde tarayıcınız Chrome iç in Adblock Plus'ın tarayıcı geçmişi ve bilgilerine erişebileceğine dair bir uyar ıda bulunur. Bu standart bir mesajdır, ASLA herhangi bir bilginizi toplamayız! 13 Lütfen Not Edin: Chrome için Adblock Plus'ı yüklediğinizde tarayıcınız Chrome iç in Adblock Plus'ın tarayıcı geçmişi ve bilgilerine erişebileceğine dair bir uyar ıda bulunur. Bu standart bir mesajdır, ASLA herhangi bir bilginizi toplamayız!
14 14
15 Yakın zamanda, Adblock Plus camiası Kabul Edilebilir Reklamlar insiyatifini sund u. Bazı minik ve durağan reklamlara izin vererek, web sitelerinin güvenilir rekl am yayınlamasını ama bunu müdahale etmeden yapmasını desteklersiniz. Bu özellik istediğiniz zaman kapatılabilir. Daha fazlasını öğrenmek için http://adblockplus .org/en/acceptable-ads sayfasını ziyaret ediniz. 15 Yakın zamanda, Adblock Plus camiası Kabul Edilebilir Reklamlar insiyatifini sund u. Bazı minik ve durağan reklamlara izin vererek, web sitelerinin güvenilir rekl am yayınlamasını ama bunu müdahale etmeden yapmasını desteklersiniz. Bu özellik istediğiniz zaman kapatılabilir. Daha fazlasını öğrenmek için http://adblockplus .org/en/acceptable-ads sayfasını ziyaret ediniz.
16 16
17 17
18 *********** 18 ***********
19 Yayın duyuruları ve sürüm notlarına şurada ulaşılabilir: http://adblockplus.org /releases/ 19 Yayın duyuruları ve sürüm notlarına şurada ulaşılabilir: http://adblockplus.org /releases/
20 20
21 Sorunlar mı var? Chrome'u yeniden başlatmayı ve/veya Adblock Plus Seçenekleri İ çindeki "Şimdi Güncelle" yi tıklamayı deneyiniz. 21 Sorunlar mı var? Chrome'u yeniden başlatmayı ve/veya Adblock Plus Seçenekleri İ çindeki "Şimdi Güncelle" yi tıklamayı deneyiniz.
22 22
23 Bir hata mı buldunuz? Bazı sorunların farkındayız: http://adblockplus.org/en/kno wn-issues-chrome. Eğer daha farklı bir sorun bulduysanız ve yardıma ihtiyacınız varsa forumu ziyaret ediniz: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10. 23 Bir hata mı buldunuz? Bazı sorunların farkındayız: http://adblockplus.org/en/kno wn-issues-chrome. Eğer daha farklı bir sorun bulduysanız ve yardıma ihtiyacınız varsa forumu ziyaret ediniz: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
24 24
25 25
26 *********** 26 ***********
27 Maceraca atılmak mı istiyorsunuz? Her zaman Chrome için AdBlock Plus'ın son özel liklerini edinmek için geliştirme sürümümüzü deneyin: http://adblockplus.org/en/ development-builds (Parçalı olarak güncellenmektedir, bağımsız ayarlar). 27 Maceraca atılmak mı istiyorsunuz? Her zaman Chrome için Adblock Plus'ın son özel liklerini edinmek için geliştirme sürümümüzü deneyin: http://adblockplus.org/en/ development-builds (Parçalı olarak güncellenmektedir, bağımsız ayarlar).
OLDNEW
« no previous file with comments | « _locales/te/messages.json ('k') | _locales/uk/store.description » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld