Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Delta Between Two Patch Sets: _locales/sl/store.description

Issue 29330426: Updated locales from Crowdin (adblockpluschrome 1.9.4) (Closed)
Left Patch Set: Created Nov. 19, 2015, 12:11 p.m.
Right Patch Set: Included Tamara's Danish update Created Nov. 23, 2015, 8:53 a.m.
Left:
Right:
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
Left: Side by side diff | Download
Right: Side by side diff | Download
« no previous file with change/comment | « _locales/sl/messages.json ('k') | _locales/sr/store.description » ('j') | no next file with change/comment »
Toggle Intra-line Diffs ('i') | Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
LEFTRIGHT
1 Adblock Plus blokira vse nadležnih oglasov, in podpira spletnih strani, ki jih n e blokira nevsiljive oglase privzeto (nastavljiv). 1 Adblock Plus blokira vse nadležnih oglasov, in podpira spletnih strani, ki jih n e blokira nevsiljive oglase privzeto (nastavljiv).
2 2
3 Uživajte v brskanju po spletu brez nevpadljivi oglasi nered vaš zaslon! Adblock Plus za Google Chrome blokov: 3 Uživajte v brskanju po spletu brez nevpadljivi oglasi nered vaš zaslon! Adblock Plus za Google Chrome blokov:
4 4
5 · pasice 5 · Pasice
6 · YouTube video oglasi 6 · YouTube video oglasi
7 · Facebook oglasi 7 · Facebook oglasi
8 · Pop-up 8 · Pop-up
9 · Vse druge nevpadljivi oglasi 9 · Vse druge nevpadljivi oglasi
10 10
11 Adblock Plus je najbolj priljubljena razširitev brskalnika na svetu, in na milij one uporabnikov po vsem svetu. To je odprtokodni projekt skupnost usmerjenih, in na stotine prostovoljcev prispevajo k uspehu Adblock Plus se prepričajte, da so vsi siten oglasi samodejno blokirana. 11 Adblock Plus je najbolj priljubljena razširitev brskalnika na svetu, in na milij one uporabnikov po vsem svetu. To je odprtokodni projekt skupnost usmerjenih, in na stotine prostovoljcev prispevajo k uspehu Adblock Plus se prepričajte, da so vsi siten oglasi samodejno blokirana.
12 12
13 Prosimo, upoštevajte: Pri namestitvi Adblock Plus za Chrome, brskalnik prikaže o pozorilo, da ima Adblock Plus za Chrome dostop do vaše zgodovine brskanja in pod atkov. To je standardno sporočilo, mi nikoli ne zbira podatkov o kakršnikoli! 13 Prosimo, upoštevajte: Pri namestitvi Adblock Plus za Chrome, brskalnik prikaže o pozorilo, da ima Adblock Plus za Chrome dostop do vaše zgodovine brskanja in pod atkov. To je standardno sporočilo, mi nikoli ne zbira podatkov o kakršnikoli!
14 14
15 V zadnjem času, skupnost Adblock Plus predstavil pobudo sprejemljiv oglasov. S t em, nekaj manjših in statičnih oglasov, podpira spletnih strani, ki se zanašajo na oglaševanje, ampak se odločijo, da to storite v ne-vsiljiv način. To funkcijo lahko kadar koli onemogočite. Pojdi na http://adblockplus.org/en/acceptable-ads izvedeti več. 15 V zadnjem času, skupnost Adblock Plus predstavil pobudo sprejemljiv oglasov. S t em, nekaj manjših in statičnih oglasov, podpira spletnih strani, ki se zanašajo na oglaševanje, ampak se odločijo, da to storite v ne-vsiljiv način. To funkcijo lahko kadar koli onemogočite. Pojdi na http://adblockplus.org/en/acceptable-ads izvedeti več.
16 16
17 *********** 17 ***********
18 Sporočila za javnost in Dnevniki sprememb lahko najdete tukaj: http://adblockplu s.org/releases/ 18 Sporočila za javnost in Dnevniki sprememb lahko najdete tukaj: http://adblockplu s.org/releases/
19 19
20 Težave? Poskusite znova zagnati Chrome in / ali klikom na "Update Now" v AdBlock Možnosti Plus. 20 Težave? Poskusite znova zagnati Chrome in / ali klikom na "Update Now" v Adblock Možnosti Plus.
21 21
22 Našli napako? Zavedamo se nekaterih vprašanj: http://adblockplus.org/en/known-is sues-chrome. Če ste našli bolj ali potrebujejo pomoč, obiščite naš forum: https: //adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10. 22 Našli napako? Zavedamo se nekaterih vprašanj: http://adblockplus.org/en/known-is sues-chrome. Če ste našli bolj ali potrebujejo pomoč, obiščite naš forum: https: //adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
23 23
24 ************* 24 *************
25 Občutek pustolovski? Preizkusite testno vedno dobili najnovejše funkcije Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (posodobljeno ločeno, neodvisne nastavitve). 25 Občutek pustolovski? Preizkusite testno vedno dobili najnovejše funkcije Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (posodobljeno ločeno, neodvisne nastavitve).
LEFTRIGHT

Powered by Google App Engine
This is Rietveld