Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: chrome/locale/sq/global.properties

Issue 29369232: [adblockplus] Issue 3672 - Removed translations belonging to antiadblockInit.js (Closed)
Patch Set: Created Dec. 19, 2016, 3:35 p.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « chrome/locale/sl/global.properties ('k') | chrome/locale/sr/global.properties » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: chrome/locale/sq/global.properties
diff --git a/chrome/locale/sq/global.properties b/chrome/locale/sq/global.properties
index 15cc8309fcc80bb2672f2422e4adbf65b0bc6bd8..106ec41702a5a95ced4786ca706ba3a3bd05ee25 100644
--- a/chrome/locale/sq/global.properties
+++ b/chrome/locale/sq/global.properties
@@ -1,6 +1,5 @@
no_blocking_suggestions=S'ka elemente bllokuese në këtë faqe
action3_tooltip=Aktivizim/çaktivizo Adblock Plus.
-notification_antiadblock_title=Fshih mesazhe në shënjestër?
type_label_script=skripta
filter_elemhide_nocriteria=Nuk ka kritere të përcaktuara për të njohur element të jetë fshehur
blockingGroup_title=Rregullat Ad Blocking
@@ -28,7 +27,6 @@ action2_tooltip=Kliko për të hapur preferencat, mesme-klikoni për të mundës
type_label_subdocument=ndarja
clearStats_warning=Kjo do të rivendos të gjitha filtrat dhe te caktivizoje filtrat hits. A doni për të vazhduar?
type_label_genericblock=bllok gjenerik
-notification_antiadblock_message=Kjo faqe ka qenë i njohur për të treguar mesazhe në shënjestër për përdoruesit Adblock Plus. A doni Adblock Plus për të fshehur mesazhet në shënjestër?
blocked_count_addendum=(whitelisted gjithashtu: ?1?, fshehur: ?2?)
subscription_invalid_location=Filtrat ne liste nuk kane asnjë URL të vlefshme dhe as një emër i vlefshëm file.
type_label_image=figura
« no previous file with comments | « chrome/locale/sl/global.properties ('k') | chrome/locale/sr/global.properties » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld