Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: _locales/hu/store.description

Issue 29613555: Noissue - Purge orphaned store.description (Closed) Base URL: https://hg.adblockplus.org/adblockpluschrome/file/a6d5e9202eb4
Patch Set: Created Nov. 21, 2017, 8:56 a.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « _locales/hr/store.description ('k') | _locales/id/store.description » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: _locales/hu/store.description
diff --git a/_locales/hu/store.description b/_locales/hu/store.description
deleted file mode 100644
index 5d308fc42fbf729fb571d9fe613973d10273e458..0000000000000000000000000000000000000000
--- a/_locales/hu/store.description
+++ /dev/null
@@ -1,5 +0,0 @@
-{
- "store.description": {
- "message": "Az Adblock Plus kiszűri a bosszantó hirdetéseket és támogatja a weboldalakat a nem tolakodó reklámok alapértelmezett engedélyezésével (kikapcsolható).\n\nÉlvezze a webet háborítatlanul a bosszantó reklámok eltüntetésével! Az Adblock Plus Google Chrome-hoz kiszűri az alábbiakat:\n\n- Bannerek\n- YouTube videó reklámok\n- Facebook hirdetések\n- Felugró ablakok\n- Minden más tolakodó hirdetés\n\nAz Adblock Plus a világ legnépszerűbb böngésző bővítménye, felhasználók milliói használják világszerte. Ez egy közösség által fejlesztett, nyílt forráskódú projekt, önkéntesek százai vesznek részt az Adblock Plus fejlesztésében, hogy automatikusan eltüntessék a bosszantó hirdetéseket.\n\nMegjegyzés: az Adblock Plus Chrome-hoz telepítésekor a böngésző figyelmezteti, hogy az Adblock Plus hozzáférhet az Ön adataihoz az összes webhelyen, a lapokhoz és a böngészési tevékenységeihez. Ez egy szabványos üzenet, viszont mi nem gyűjtünk semmilyen információt a felhasználóról!\n\nNemrég az Adblock Plus közösség bevezette az Elfogadható hirdetések kezdeményezést. Kisebb, nem látványos hirdetésekkel támogatja az adott weboldalt, amely a hirdetési bevételekre építi az üzleti modelljét, viszont azt nem tolakodó módon teszi. Ezt a funkciót bármikor kikapcsolhatja, látogasson el a http://adblockplus.org/hu/acceptable-ads oldalra további információkért.\n\n***********\nMegjelenési információk és a verzió előzmények itt találhatóak: http://adblockplus.org/releases/\n\nGond van a bővítménnyel? Indítsa újra a Chrome-ot, és/vagy kattintson a Frissítés most hivatkozásra az Adblock Plus beállításaiban.\n\nHibát talált? Néhány hibáról már tudunk: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Ha talált egy újat, akkor kérem látogasson el a fórumunkba: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.\n\n*************\nKalandra vágyik? Próbálja ki a fejlesztői változatot, hogy mindig a naprakész legyen az Adblock Plus Chrome új funkcióit illetően:\nhttp://adblockplus.org/en/development-builds (külön frissül, külön beállításokkal rendelkezik).\n"
- }
-}
« no previous file with comments | « _locales/hr/store.description ('k') | _locales/id/store.description » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld