Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: _locales/ms/store.description

Issue 29613555: Noissue - Purge orphaned store.description (Closed) Base URL: https://hg.adblockplus.org/adblockpluschrome/file/a6d5e9202eb4
Patch Set: Created Nov. 21, 2017, 8:56 a.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « _locales/lv/store.description ('k') | _locales/nb/store.description » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: _locales/ms/store.description
diff --git a/_locales/ms/store.description b/_locales/ms/store.description
deleted file mode 100644
index 2f16346f207b4e7c333de0dfdd4530235f905949..0000000000000000000000000000000000000000
--- a/_locales/ms/store.description
+++ /dev/null
@@ -1,5 +0,0 @@
-{
- "store.description": {
- "message": "Adblock Plus menghalang iklan-iklan menjengkelkan, serta menyokong laman-laman web yang memaparkan iklan-iklan tidak terlalu obtrusif (boleh diubah).\n\nNikmati pengalaman web tanpa iklan-iklan yang menghalang skrin anda! Adblock Plus untuk Google Chrome menghalang:\n\n· Sepanduk iklan\n· Iklan video YouTube\n· Iklan Facebook\n· \"Pop-up\"\n· Mana-mana iklan obtrusif yang lain\n\nAdblock Plus adalah ekstensi pelayar web paling popular di dunia dan digunakan oleh berjuta-juta pengguna. Ia merupakan projek komuniti sumber terbuka. Ratusan sukarelawan dan sukarelawati menyumbang kepada projek ini untuk memastikan iklan-iklan terus disekat secara automatik.\n\nPerhatian: Apabila menambah Adblock Plus kepada pelayar Chrome, pelayar akan menunjukkan amaran bahawa program ini dapat mengakses sejarah layaran dan data lain. Ini adalah mesej yang standard; kami TIDAK PERNAH dan TIDAK AKAN menyimpan mana-mana data sekalipun!\n\nBaru-baru ini, komuniti Adblock Plus melancarkan inisiatif iklan-iklan yang boleh diterima. Dengan membenarkan iklan-iklan kecil dan statik, anda dapat menyokong laman-laman web yang bergantung kapada pengiklanan tetapi membuat pilihan untuk melakukannya secara tidak intrusif. Ciri ini boleh dinyahaktifkan pada bila-bila masa. Layari http://adblockplus.org/en/acceptable-ads untuk pengetahuan lanjut.\n\n***********\nPengumuman dan log perubahan boleh didapati di sini: http://adblockplus.org/releases/\n\nMasalah? Cuba buka Chrome semula dan/atau klik \"Kemaskini sekarang\" dalam tetapan Adblock Plus.\n\nTerjumpa ralat? Kami sedar tentang beberapa isu: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome . Jika anda menjumpai ralat-ralat lain atau perlukan bantuan, kunjungilah forum kami: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10 .\n\n*************\nAnda berani? Cubalah versi beta untuk sentiasa mendapat ciri-ciri Adblock Plus Chrome terkini: http://adblockplus.org/en/development-builds (dikemaskini berasingan, tetapan berbeza).\n"
- }
-}
« no previous file with comments | « _locales/lv/store.description ('k') | _locales/nb/store.description » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld