Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: _locales/da/store.description

Issue 29330426: Updated locales from Crowdin (adblockpluschrome 1.9.4) (Closed)
Patch Set: Included Tamara's Danish update Created Nov. 23, 2015, 8:53 a.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « _locales/da/messages.json ('k') | _locales/et/store.description » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: _locales/da/store.description
diff --git a/_locales/da/store.description b/_locales/da/store.description
index b253e0195a7968e0b11cd67566caf931c110b33a..70d85cb056f294430439c69013d84dbb0683f5c7 100644
--- a/_locales/da/store.description
+++ b/_locales/da/store.description
@@ -1,19 +1,19 @@
-Adblock Plus blokerer alle påtrængende reklamer og støtter hjemmesider ved ikke at blokere diskrete reklamer som udgangspunkt (kan indstilles).
+Adblock Plus blokerer alle irriterende reklamer, og støtter hjemmesider ved som udgangspunkt ikke at blokere diskrete reklamer (kan indstilles).
-Nyd at surfe nettet uden påtrængende reklamer, som fylder på din skærm! Adblock Plus for Google Chrome blokerer:
+Nyd at surfe på nettet uden generende reklamer, som fylder på din skærm! Adblock Plus til Google Chrome blokerer:
· Bannere
· YouTube-videoreklamer
· Facebook-reklamer
· Pop-ups
-· Alle andre påtrængende reklamer
+· Alle andre generende reklamer
-Adblock Plus er verdens mest populære browser-udvidelse, og bliver brugt af millioner af brugere verden over. Det er et community-drevet open source-projekt, og hundredvis af frivillige bidrager til Adblock Plus' succes for at sikre, at alle påtrængende reklamer automatisk blokeres.
+Adblock Plus er verdens mest populære browser-udvidelse, og bliver brugt af millioner af brugere verden over. Det er et community-drevet open source-projekt, og hundredvis af frivillige bidrager til Adblock Plus' succes for at sikre, at alle irriterende reklamer automatisk blokeres.
Bemærk:
-Din browser viser en advarsel om at Adblock Plus for Google Chrome har adgang til din browser-historik og dine browser-data. Dette er en standardbesked. Vi indsamler ALDRIG personlige oplysninger!
+Din browser vil under installationen vise en advarsel om at Adblock Plus til Google Chrome har adgang til din browser-historik og dine browser-data. Dette er en standardbesked. Vi indsamler ALDRIG personlige oplysninger!
-For nylig introducerede Adblock Plus-fællesskabet det initiativet "Acceptable Ads". Ved at tillade små og statiske reklamer, hjælper du hjemmesider, der er afhængige af reklamer, men gør dette på en ikke-indtrængende måde. Denne funktion kan til enhver tid deaktiveres. Gå til http://adblockplus.org/en/acceptable-ads for at få flere oplysninger.
+For nylig introducerede Adblock Plus-fællesskabet initiativet "Acceptable Ads". Ved at tillade små og statiske reklamer, hjælper du hjemmesider, der er afhængige af reklamer, men vælger at gøre dette på en ikke-generende måde. Denne funktion kan til enhver tid deaktiveres. Gå til http://adblockplus.org/en/acceptable-ads for at få flere oplysninger.
***********
Frigivelsesannonceringer og ændringshistorik findes her: http://adblockplus.org/releases/
@@ -23,4 +23,4 @@ Problemer? Prøv at genstarte Chrome og/eller klikke på "Opdater nu" i Adblock
Fundet en fejl? Vi er bekendte med nogle problemer: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Hvis du har fundet en fejl eller har brug for hjælp, så besøg vores forum her: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
*************
-Føler du dig eventyrlysten? Prøv en udviklerversion for altid at have de seneste funktioner i Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (opdateres separat og har selvstændige indstillinger).
+Føler du dig eventyrlysten? Prøv en udviklerversion for altid at have de seneste funktioner i Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (opdateres separat og har selvstændige indstillinger).
« no previous file with comments | « _locales/da/messages.json ('k') | _locales/et/store.description » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld