Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: _locales/sl/store.description

Issue 29330426: Updated locales from Crowdin (adblockpluschrome 1.9.4) (Closed)
Patch Set: Included Tamara's Danish update Created Nov. 23, 2015, 8:53 a.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « _locales/sl/messages.json ('k') | _locales/sr/store.description » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: _locales/sl/store.description
diff --git a/_locales/sl/store.description b/_locales/sl/store.description
index e5ee51881ba79d43ed9363bb27df4fec61984566..4483d2ae969a6d1f056ae01e27624e0c44d2bfb1 100644
--- a/_locales/sl/store.description
+++ b/_locales/sl/store.description
@@ -1,25 +1,25 @@
-Uživajte deskanje po spletu brez vsiljivih oglasov, ki delajo nered na vašem ekranu!
+Adblock Plus blokira vse nadležnih oglasov, in podpira spletnih strani, ki jih ne blokira nevsiljive oglase privzeto (nastavljiv).
-Adblock Plus za Google Chrome blokira:
+Uživajte v brskanju po spletu brez nevpadljivi oglasi nered vaš zaslon! Adblock Plus za Google Chrome blokov:
-- bannerje
-- YouTube video reklame
-- Facebook oglase
-- pojavna okna
-- vse druge vsiljive oglase
+· Pasice
+· YouTube video oglasi
+· Facebook oglasi
+· Pop-up
+· Vse druge nevpadljivi oglasi
-Adblock Plus je najbolj popularen brskalniški dodatek na svetu. Uporablja ga več kot milijon uporabnikov iz celega sveta. Je k skupnosti usmerjen odprtokodni projekt in stotine prostovoljcev je prispevalo k uspehu Adblock Plusa, da zagotovi da so vse nadležni oglasi avtomatsko blokirani.
+Adblock Plus je najbolj priljubljena razširitev brskalnika na svetu, in na milijone uporabnikov po vsem svetu. To je odprtokodni projekt skupnost usmerjenih, in na stotine prostovoljcev prispevajo k uspehu Adblock Plus se prepričajte, da so vsi siten oglasi samodejno blokirana.
-Prosimo, upoštevajte: Med nalaganjem Adblock Plusa za Chrome bo vaš brskalnik prikazal opozorilo, da ima Adblock Plus za Chrome dostop do vaše zgodovine brskanja in podatkov. To je standardno sporočilo, mi NIKOLI ne bomo zbirali kakršnihkoli informacij.
+Prosimo, upoštevajte: Pri namestitvi Adblock Plus za Chrome, brskalnik prikaže opozorilo, da ima Adblock Plus za Chrome dostop do vaše zgodovine brskanja in podatkov. To je standardno sporočilo, mi nikoli ne zbira podatkov o kakršnikoli!
-Nedavno je skupnost Adblock Plusa predstavila iniciativo sprejemljivih oglasov. Z dopuščanjem nekaj manjših in statističnih oglasov podpirate spletne strani, ki so odvisne od oglaševanja, a so se odločile, da bodo to počele na nevsiljiv način. To funkcijo lahko onemogočite kadarkoli. Pojdite na http://adblockplus.org/en/acceptable-ads , da izveste več.
+V zadnjem času, skupnost Adblock Plus predstavil pobudo sprejemljiv oglasov. S tem, nekaj manjših in statičnih oglasov, podpira spletnih strani, ki se zanašajo na oglaševanje, ampak se odločijo, da to storite v ne-vsiljiv način. To funkcijo lahko kadar koli onemogočite. Pojdi na http://adblockplus.org/en/acceptable-ads izvedeti več.
***********
-Napovedi izdaj in zapise sprememb lahko najdete tukaj: http://adblockplus.org/releases/
+Sporočila za javnost in Dnevniki sprememb lahko najdete tukaj: http://adblockplus.org/releases/
-Problemi? Poskusite ponovno zagnati Chrome in/ali kliknite 'Posodobi sedaj' v Adblock Plusovih nastavitvah.
+Težave? Poskusite znova zagnati Chrome in / ali klikom na "Update Now" v Adblock Možnosti Plus.
-Ste našli hrošča? Mi smo seznanjeni z nekaterimi problemi: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Če ste jih našli več ali potrebujete pomoč obiščite naš forum: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
+Našli napako? Zavedamo se nekaterih vprašanj: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Če ste našli bolj ali potrebujejo pomoč, obiščite naš forum: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
-***********
-Se počutite avanturistično? Preizkusite razvojno različico in vedno prejmite najnovejše funkcije Chrome Adblock Plusa: http://adblockplus.org/en/development-builds (posodobljen ločeno, neodvisne nastavitve).
+*************
+Občutek pustolovski? Preizkusite testno vedno dobili najnovejše funkcije Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (posodobljeno ločeno, neodvisne nastavitve).
« no previous file with comments | « _locales/sl/messages.json ('k') | _locales/sr/store.description » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld