Rietveld Code Review Tool
Help | Bug tracker | Discussion group | Source code

Unified Diff: _locales/uk/store.description

Issue 29330426: Updated locales from Crowdin (adblockpluschrome 1.9.4) (Closed)
Patch Set: Included Tamara's Danish update Created Nov. 23, 2015, 8:53 a.m.
Use n/p to move between diff chunks; N/P to move between comments.
Jump to:
View side-by-side diff with in-line comments
Download patch
« no previous file with comments | « _locales/tr/store.description ('k') | _locales/vi/store.description » ('j') | no next file with comments »
Expand Comments ('e') | Collapse Comments ('c') | Show Comments Hide Comments ('s')
Index: _locales/uk/store.description
diff --git a/_locales/uk/store.description b/_locales/uk/store.description
index e592d13fa2e97f88609e0fe6c2fe9670ae16d4d2..cc23aa2932eac3f98114ef21028e608d22600d59 100644
--- a/_locales/uk/store.description
+++ b/_locales/uk/store.description
@@ -1,4 +1,4 @@
-Adblock Plus блокує усі настирливі оголошення і типово підтримує веб-сайти шляхом показу ненав'язливої реклами (можна вимкнути у налаштуваннях).
+Adblock Plus блокує усі настирливі оголошення і підтримує веб-сайти шляхом показу типової ненав'язливої реклами (можна вимкнути у налаштуваннях).
Насолоджуйтеся читанням у Інтернеті без набридливої реклами, що захаращує ваш екран! Adblock Plus для Google Chrome блокує:
@@ -8,18 +8,18 @@ Adblock Plus блокує усі настирливі оголошення і т
· Спливні вікна
· Усі інші настирливі оголошення
-Adblock Plus - це найпопулярніше у світі розширення браузера, яке вживається мільйонами користувачів по всьому світу. Це проект з відкритим кодом і сотні добровольців беруть участь у розробці Adblock Plus, аби переконатися, що уся настирлива реклама автоматично блокується.
+Adblock Plus - це найпопулярніше у світі розширення браузера, яке використовується мільйонами користувачів по всьому світу. Це проект з відкритим кодом і сотні добровольців беруть участь у розробці Adblock Plus, аби переконатися, що уся настирлива реклама автоматично блокується.
Будь ласка, зауважте: при встановленні Adblock Plus для Chrome ваш браузер показує попередження, що Adblock Plus для Chrome вимагає доступу до історії і даних перегляду. Це типове повідомлення, бо насправді ми ніколи не збираємо якої б то не було інформації!
-Наразі спільнота the Adblock Plus запропонувала ініціативу Прийнятної Реклами. Дозволяючи трішки невеликі статичні оголошення, ви підтримуєте веб-сайти, що залежать від реклами, але вибирають це у ненастирливий спосіб. Цю функцію можна вимкнути у будь-який час. Перейдіть на http://adblockplus.org/en/acceptable-ads аби дізнатися подробиці.
+Наразі спільнота the Adblock Plus запропонувала ініціативу Прийнятної Реклами. Дозволяючи деякі невеликі статичні оголошення, ви підтримуєте веб-сайти, що залежать від реклами, але не у настирливий спосіб. Цю функцію можна вимкнути у будь-який час. Перейдіть на http://adblockplus.org/en/acceptable-ads аби дізнатися подробиці.
***********
-Оголошення про версії та журнали змін можна знайти тут: http://adblockplus.org/releases/
+Повідомлення про версії та журнали змін можна знайти тут: http://adblockplus.org/releases/
Проблеми? Спробуйте перезапустити Chrome і/або натисніть "Оновити зараз" у налаштуваннях Adblock Plus.
-Знайшли ваду? Ми усвідомлюємо деякі проблеми: http://adblockplus.org/en/known-issues-chrome. Якщо ви знайшли більше або потребуєте допомоги, то відвідайте наш форум: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
+Знайшли ваду? Деякі проблеми нам вже відомі: https://adblockplus.org/en/bugs. Якщо ви знайшли більше або потребуєте допомоги, то відвідайте наш форум: https://adblockplus.org/forum/viewforum.php?f=10.
*************
-Бажаєте пригод? Спробуйте збірку від розробників, аби завжди отримувати найновіші функції Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (оновлено окремо, незалежні налаштування).
+Бажаєте пригод? Спробуйте збірку від розробників, аби завжди отримувати найновіші функції Chrome Adblock Plus: http://adblockplus.org/en/development-builds (оновлено окремо, незалежні налаштування).
« no previous file with comments | « _locales/tr/store.description ('k') | _locales/vi/store.description » ('j') | no next file with comments »

Powered by Google App Engine
This is Rietveld